Afys Inmobiliaria

Immobiliària a Manresa, Barcelona

En el departament d'immobiliària de l'Assessoria Afys tenim un equip de professionals qualificats per donar el millor assessorament en la compra, venda i lloguer de pisos, cases, garatges, negocis i tota classe d'immobles a Manresa o en tota la comarca del Bages.

Moltes vegades has d'anar a una immobiliària a Manresa però no saps on anar, la nostra tasca principal és assessorar-te i buscar el teu pis de lloguer o venda amb la millor eficàcia i al millor preu, o ajudar-te amb la venda amb les millors condicions del mercat, el nostre objectiu és que les teves necessitats es vegin complertes al 100%.

Els nostres agents immobiliaris van començar la seva tasca a Manresa (Barcelona) en 1980, després d'una gran quantitat d'operacions immobiliàries realitzades de venda i lloguers nous i de segona mà, si et deixes assessorar per ells no deixaràs gens a l'atzar.

Comptem amb la nostra cartera pròpia d'immobles a Manresa i el Bages on podràs triar entre autèntiques gangues. Si vols realitzar qualsevol operació immobiliària no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Actualment prestem servei a Manresa i en tota la comarca del Bages.

Llegir més
go next

Contactes

veure mapa

Contactes

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied